Op 8 november heeft Karatevereniging Heiwa haar 25 jarig bestaan gevierd!

DSC_0072 Onder genot van een hapje en een drankje is het een gezellige middag geworden voor onze leden. Onze club draait op vrijwilligers en iedereen werd heel hartelijk bedankt voor zijn of haar bijdrage de afgelopen jaren. Speciale aandacht ging uit naar Frans Siebers die als Tai-Chi sensei al jarenlang klaarstaat voor zijn leerlingen. Frans Warringa, is naast onze hoofdsensei karate al vanaf de oprichting actief in allerlei (bestuurs)functies. Ine Schoof omdat zij altijd achter de schermen voor ons de zaken regelt en haar man “deelt” met Heiwa. Zij allen ontvingen een bos bloemen van Heiwa. Tot slot werd Tom Schoof bijzonder in het zonnetje gezet. Als inspirator, regelaar en sensei is hij de drijvende kracht geweest achter ons clubgebouw. We hebben ter ere hiervan de kantine van ons gebouw naar hem vernoemd. Deze heet vanaf nu officieel “De Schoofhoek”.

Voor leden, de foto’s zijn beschikbaar via deze web-site.

En, ook in dagblad Tubantia en in de Nieuwe Dinkellander, is ons 25 jarig bestaan vermeld!